Zoeken naar specialist

specialist
Specialist.
U bent hier: Home Functioneren Ontwikkelingsvaardigheden Persoonlijkheidsmodellen Specialist. Een specialist is iemand die veel weet van weinig. Dit in tegenstelling tot een generalist, die weinig weet van veel. Een specialist is smal en diep opgeleid. De meeste vakken in zijn opleiding betroffen één discipline.
spécialist Vertaling Nederlands-Frans.
door je dokter naar de specialist gestuurd worden wegens je hartklachten à cause de ses problèmes cardiaques, être envoyé chez le spécialiste par son médecin traitant. K Dictionaries Ltd. de specialist m. la autorité v; le connaisseur m; spécialiste znw.;
Specialist 6 definities Encyclo.
Iemand die op de beursvloer vraag en aanbod regelt en op elkaar probeert aan te sluiten. Vroeger hoekman genoemd. Gevonden op http//www.financielebegrippen.com/specialist.: wie ergens veel van af weet vb: deze specialist weet alles van hart en bloedvaten Synoniemen: autoriteit deskundige kenner expert.
specialist WikiWoordenboek.
persoon die ergens veel verstand van heeft. medisch beroep arts die een bepaald onderdeel van de geneeskunde beoefent. specialiste, specialistengeeltje, specialistisch. specialisatie, specialiseren, specialisme, specialiteit. persoon die ergens veel verstand van heeft. Engels: specialist en. Frans: spécialiste fr m en v.
Synoniemen van specialist; ander woord voor specialist synoniemen.net.
cardioloog, chirurg, gynaecoloog, internist, neuroloog, oogarts specialist zn.: connaisseur, deskundige, deskundoloog, expert, kenner. als synoniem van een ander trefwoord.: connaisseur, deskundoloog, expert, kenner, referent, specialist, vakman expert zn.: autoriteit, connaisseur, deskundige, ingewijde, kenner, specialist kenner zn.: deskundige, expert, specialist. woordverbanden van specialist grafisch weergegeven.
Vacatures voor Clinical Specialist Indeed.com.
Meer dan 30 dagen geleden Vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Johnson Johnson Family of Companies Vacatures in Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Lees meer over werken bij Johnson Johnson Family of Companies. Clinical Support Specialist Biosense Webster / Antwerp, Limb.
e-specialist.
AANKONDIGINGEN / JOBS. EEN SPECIALIST ZOEKEN. De e-specialist is de elektronische nieuwsbrief van het VBS voor de leden van de beroepsverenigingen. Het is de snelste en meest efficiënte manier om de aangesloten artsen-specialisten op de hoogte te brengen van relevant nieuws.
Specialist Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Specialist of met Specialist in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Specialist inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Specialist en verwijzingen daarnaartoe.

Contacteer ons