Meer resultaten voor restaurant

restaurant
Homepagina Restaurant en Feestzalen Nicoty.
Restaurant feestzaal Nicoty biedt u een warm, aangenaam interieur waar u heerlijk kan genieten. Sofie zorgt voor een warm onthaal in een gezellig, hedendaags restaurant. Chef Nico creëert seizoensgebonden gerechten, waar versheid en kwaliteit primeert. Hij heeft een passie voor zelfgemaakte producten.
Restaurant Feestzaal Kasteel van Laarne Kasteel Van Laarne.
Restaurant Feestzaal Kasteel Van Laarne Restaurant Feestzaal Kasteel van Laarne. Restaurant Feestzaal Kasteel Van Laarne Restaurant Feestzaal Kasteel van Laarne. Restaurant Feestzaal Kasteel Van Laarne Restaurant Feestzaal Kasteel van Laarne. Restaurant Feestzaal Kasteel Van Laarne Restaurant Feestzaal Kasteel van Laarne.
Restaurant Mozart in Koksijde.
Tot spoedig en hou het gezond. Restaurant Mozart biedt u seizoensgebonden gerechten bereid met marktverse kwaliteitsproducten. Onze visbrasserie heeft een uitstekende reputatie opgebouwd door de jaren heen, door de verrukkelijke maaltijden en service die u in het restaurant verkrijgt voor een eerlijke prijs.
Restaurant Bar.
Gelieve je e-mailadres juist in te geven. Slechts één persoon per e-mailadres. Gelieve je geboortedatum in te geven. Thermen Londerzeel Algemene voorwaarden Gebruikersvoorwaarden. Browsbox CMS Liswood Tache. U wordt zo dadelijk doorverbonden naar de beveiligde omgeving om uw betaling uit te voeren.
De Slagmolen Restaurant.
Volg ons op Instagram. In het hartje van Limburg vindt u, te midden van een groene oase, Restaurant Slagmolen. Zoals de naam al doet vermoeden is het restaurant gevestigd in een authentieke watermolen gelegen aan de Bosbeekvallei te Oudsbergen Opglabbeek. Niet alleen het interieur vormt een uniek kader maar ook de prachtige tuin is de gedroomde plek om culinair te genieten van de kookkunsten van chefkoks Bert en Giel Meewis en de gastvrijheid van diens echtgenote Karlijn Libbrecht. Sinds kort beschikken we ook over een sfeervolle zaal waarin we events tot 140 mensen kunnen hosten en beschikken we ook over 4 luxe kamers waar u in alle rust kan overnachten. Wij voorzien opnieuw een afhaalmenu. in het weekend van 28 en 29 november. Bekijk hier onze Afhaalgerechten. Bekijk hier onze Menukaart. Gault et Millau Chef van het jaar 2020. Geniet van heerlijk eten., te midden van een groene oase. Overnachten in de Slagmolen. Een gezellig avondje tafelen zonder je zorgen te maken over alcoholcontroles?
DE CEDER Restaurant.
Openingsuren restaurant vanaf 11 augustus 2020. dins 12u00 16u00 en 18u45 00u00. Woe 12u00 16u00. Do 12u00 16u00 en 18u45 00u00. Vrij 12u00 16u00 en 18u45 00u00. Zat 19u 00u00. Om u kwaliteitsvol te ontvangen vragen wij u onze rusttijden te respecteren. Mogen wij u vriendelijk vragen het exacte aantal personen ten laatste 3 dagen vooraf door te geven a.u.b? U kan het aantal personen nog wijzigen tot 1 dag voor uw aankomst. Indien er op de dag zelf nog annulaties zijn of no shows zal het menu aangerekend worden. indien ziekte, kan u nog annuleren 4 uur voor aanvang van uw etentje, mits doktersbriefje. Alvast bedankt om hiermee rekening te houden. Dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9u en 12u en van 15u tot 18u30. Woensdag tussen 9u en 12u en van 15u tot 17u. Zaterdag tussen 15u30 en 18u30. Woensdagavond, Zaterdagmiddag, zondag en maandag. Vakantie in 2020.
Restaurant Den Duyventooren in Bellem Aalter.
Bekijk nu ons afhaalmenu bij Onze menu's.' Restaurant Den Duyventooren is gelegen in Bellem, een deelgemeente van Aalter. Het restaurant ontleent zijn naam aan de 18de-eeuwse duiventil aan de ingang van de gerestaureerde kasteelhoeve. Wij ontvangen onze gasten in een volledig vernieuwd en sfeervol interieur.
R hotel experiences Bar restaurant UMAMI, bistronomie.
De UMAMI bar restaurant is toegangelijk voor iedereen en biedt een even verfijnde als uitgebreide menukaart aan. Met een capaciteit van 140 couverts, is een echte ontmoetingsplaats uitgerust met een mooi gelegen terras met panoramisch zicht op de vallei en de Ardense bossen en verwelkomt u voor ontbijt, zakenlunch, diner onder vrienden of simpelweg een aperitief.
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: restaurant. restaur a nt het; o; meervoud: restaurants 1 horecagelegenheid waar door een kok bereide gerechten worden geserveerd. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
Restaurant Bacchus Gastronomisch restaurant in Putte.
Welkom bij restaurant Bacchus in Putte, waar chef Dimi en zijn vrouw Kristel er sinds 2001 naar streven om een Franse keuken te brengen met hedendaagse touch. Ook Oosterse en Zuiderse invloeden kom in de gerechten aan bod. We werken steeds met dagverse producten en beogen een optimale prijs/kwaliteitverhouding.

Contacteer ons